Your search results

Sloep 029

add to favorites
€ 175 per uur

Stap aan boord van de comfortabele, volledig elektrische Sloep en geniet van een ontspannen vaartocht door Amsterdam en omgeving. Amsterdam: een geliefde locatie voor menig toerist en ook Nederlanders spelen graag toerist in eigen land.

Ideaal voor de zomerdagen: een open sloep! Stap samen met uw gezelschap aan boord en geniet van de vaartocht, terwijl de zon doet wat ze moet doen. De Liverpool is een perfecte sloep voor een gezellig uitje met uw collega’s, vrienden of familie. Wij verzorgen de catering aan boord, heerlijke hapjes en dranken aan boord. De dranken worden op de dag zelf, heerlijk gekoel aan boord gezet voor jullie.

Amsterdam vanaf het water
Amsterdam ontdekken vanaf het water, is iets wat u vast niet eerder heeft gedaan. En indien wel, dan wilt u het vast nog beter beleven! Terwijl u aan boord van de Liverpool heerlijk ontspant en bijkletst met uw gezelschap, trekt de sfeervolle Amsterdamse omgeving aan u voorbij. Dit wordt een vaartocht voor in de boeken.

Kortom; De sloep is uitermate geschikt voor een bedrijfsborrel, bruiloft, verjaardag of een heerlijke BBQ met familie en vrienden. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Inclusief: Boothuur & Schipper

Minimale Vaarduur: 1.5 uur
Max Capaciteit:18 personen


champagne/wijnproeverij
catering
220 volt stopcontacten
kapitein
bediening
borrel
lunch/diner
buffet/catering
toilet
elektrische aandrijving
achtergrond muziek
Sloep Id : 19481
Prijs: € 175 per uur
Max: 18 personen

 • Offerte Aanvragen

  Step 1 of 2 - Contactgegevens

  0%
 • Direct Contact met de Schipper

  Laagste Prijs Garantie

  Altijd bereikbaar

  Op Maat Service

  De Mooiste Sloepen uit A’dam

  100% tevredenheid