WeCreativez WhatsApp Support
SloepVerhuur Amsterdam - 24/7 Klantenservice
We helpen u graag met het vinden van de ideale sloep! Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we komen direct bij u terug met een top sloep!
Your search results

Sloep 007

add to favorites
€ 275 per uur

Prachtige gerestaureerde reddingssloep voor 50 man. Het casco van deze reddingssloep werd gevonden in Warsaw, Polen. De sloep is in 1952 gebouwd door scheepswerf Wilton Fijenoord en heeft jarenlang dienst gedaan op de MS Maasdam, het is de laatst overgebleven reddingssloep van dit schip. De MS Maasdam deed net als haar zusterschip SS Rotterdam dienst als lijndienst tussen Rotterdam en New York en was een van de eerste schepen in de 135-jarige geschiedenis van de Holland America Line. Dit type reddingssloep werd aangedreven door middel van hendels die de inzittenden van voor naar achter bewegen om zodoende voortstuwing te krijgen. De HAL reddingssloep is gedurende een aantal maanden zo veel mogelijk in de originele staat hersteld. Ook een aandrijfsysteem dat lijkt op het orgineel is terug gebracht in het schip. Voor de veiligheid is er een elektrische motor geinstalleerd zodat er snel gemanoeuvreerd kan worden. De boot is 100% uitstootvrij. De HAL beschikt dankzij haar twee loungedecks, zowel voor- als achterop de boot, over voldoende ruimte om volledig tot ontspanning te komen. 

De prachtige sloep HAL is van maandag-donderdag te huren voor €260* per uur, en van vrijdag-zondag voor €305* per uur. *De prijzen zijn exclusief BTW

Inclusief: Boothuur & Schipper

Minimale Vaarduur: 1.5 uur
Max Capaciteit:50 personen


champagne/wijnproeverij
catering
220 volt stopcontacten
kapitein
bediening
borrel
lunch/diner
buffet/catering
toilet
elektrische aandrijving
achtergrond muziek
Sloep Id : 19907
Prijs: € 275 per uur
Max: 50 personen

  Offerte Aanvragen

  Step 1 of 2 - Contactgegevens

  0%

  Direct Contact met de Schipper

  Laagste Prijs Garantie

  Altijd bereikbaar

  Op Maat Service

  De Mooiste Sloepen uit A’dam

  100% tevredenheid