Your search results

Fantastische Sloepen

Uitsluitend de beste sloepen
Exclusieve vaartochten
Ruim assortiment

Fijne Arrangementen

Sloepverhuur Amsterdam verzorgt voor u het gewenste arrangement dat bij u en uw gelegenheid past.

Laagste Prijsgarantie!

Wij bieden u gegarandeerd de laagste prijzen aan. Dit is mogelijk omdat u direct in contact komt te staan met de kapitein!

Een leuke sloep huren in Amsterdam doe je bij Sloepverhuur Amsterdam!

Huur snel en gemakkelijk uw sloep in Amsterdam verzorgt met culinaire/catering arrangementen of voor een leuke borrel cruise met de zaak, familie, geliefde of fijne vrienden!

De lente staat weer voor de boeg om van het mooie Amsterdamse weer te kunnen genieten! Boek vandaag nog een leuke vaartocht en beleef de eerste zonnestralen op het water!

Sloep Huren Amsterdam – Sloepverhuur Amsterdam – Sloep Amsterdam – Huur Sloep Amsterdam – Rondvaart Sloep Amsterdam – Sloephuren Amsterdam – Luxe Sloep Huren Amsterdam – Amsterdam Sloep Huren 

Sloepverhuur Amsterdam – Sloep Huren Amsterdam

Een dinner cruise voor uw zakenpartners organiseren, een intiem partijtje met goede vrienden of een luxe dagje uit met familie? Of simpelweg op zoek naar een unieke locatie voor uw diner, feest of receptie? Het begint met het huren van een mooie sloep. Sloepen zijn luxueus, open binnenvaartschepen, die van alle comfort en gemakken zijn voorzien. Wilt u ook genieten van een tijdloze praal op het water? Dan is een sloep huren in Amsterdam een uitstekend idee!

U huurt bij ons een sloep en samen met u zetten we de wensen om in een onvergetelijke tijd op de sloep naar uw keuze. Aan de Amsterdamse grachten, kunt u voor uw evenement de mooiste sloepen huren voor een borrel, lunch of een overheerlijk diner.

Geheel naar wens kan er vooraf bepaald worden of er meerdere opstapplaatsen zijn en langs welke bezienswaardigheden van Amsterdam er wordt gevaren. Oftewel; een unieke rondvaart over de Amsterdamse grachten geheel ingericht naar eigen inzicht en smaak. De sloep biedt een rustpuntje in ieders hectiek van het dagelijkse leven en creëert een perfect moment van ontspanning of juiste ambiance voor uw zakelijke bijeenkomsten.

 

“ Deze tevreden klanten gingen u voor! ”

 Voor deskundig advies of voor een offerte op maat kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Sloepverhuur Amsterdam – Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam – +31 20 894 6147
office@sloepverhuuramsterdam.net
Kvk #61227005 – BTW: NL854261175B01Openingstijden:

Maandag – Vrijdag : 09:00 – 18:30
Zaterdag & Zondag : 09:00 – 15:00